Suurenna tekstikokoa: AAA

Huoltoviesti 1/2019

KEVÄTTERVEISET

Kirjoittaessani tätä ulkona ovat näkyvissä ensimmäiset kevään merkit. Kevätaurinko paistaa kauniisti sinistä taivasta vasten ja valkoinen lumi tuo eteeni sinivalkoiset värit. Odotukset vuodelle 2019 ovat liitollemme myönteiset.

Kuten arvaatte, vuoden vaihteen jälkeinen arki on tullut meillekin. Olemme tekemässä tilinpäätöstä, tätä lehteä, liiton internet-sivujen uudistusta, lukuisia eri projekteja ja alkuvuonna on jo pidetty Eduskuntaseminaari sekä Lahden perinteinen seminaari, joista lisää tässä lehdessä. Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille teille, jotka ovat olleet mukana viemässä näitä asioita eteenpäin ja mukana tapahtumissa. Vain yhteistyöllä saamme asioita edistettyä.

Sain tilaisuuden kuulla esitelmiä aiheesta Menestyvät järjestöt. Niitä kuunnellessa alkaa vaistomaisesti miettimään meidän oman järjestön tilannetta. Monilla järjestöillä on kuitenkin keskenään samanlaisia haasteita: digitalisaatio haastaa järjestöt ja niiden strategiat ovat ”eksyksissä”, järjestöjen voimavarat ovat pienet ja muutamat avainhenkilöt ovat äärimmäisen tärkeitä, viestintä on haasteellista ja omaa asiaa ei saada kuuluville, vaikka joillakin järjestöillä viestintäbudjetti olisi isokin. Lisäksi monilla järjestöillä hallinto- ja talousosaamista ei ole riittävästi, elintärkeätä rahoitusta ei saada ulkopuolelta, edunvalvontaan ei löydy tekijöitä ja jäsenkunta ikääntyy. Monet vapaaehtoiset ja työntekijätkin ovat mukana toiminnassa vain hyvin lyhyitä aikoja, eikä osaamista ja kokemusta kerry organisaatioon. Nykyään monet ihmiset sitoutuvat järjestöjen toimintaan vaikkapa vain muutamaksi kuukaudeksi.

Huoltoviesti on Kaatuneitten Omaisten Liiton jäsenlehti

Huoltoviesti on Kaatuneitten Omaisten Liiton toimittama ja julkaisema sotaleskien, sotaorpojen ja muiden kaatuneitten omaisten jäsenlehti. Vuonna 2019 lehti ilmestyy viikoilla 12, 25, 44 ja 50. Lehden levikki on n. 10.000.

Lehden hinta, tilaaminen ja peruutus

Liittokokouksen v 2016 päätöksellä lehti toimitetaan kaikille jäsenille. Jäsenmaksu vuonna 2019 on 15 euroa, joka sisältää myös lehden. Yhdistykset perivät tämän maksun jäseniltään alkuvuodesta ja tilittävät liittoon. Muille kuin yhdistyksen jäsenille lehden vuosikerta maksaa 25 euroa.

Vuotta 2019 koskevat lehtitilaukset ja peruutukset on tehtävä tammikuun aikana liiton toimistolle puh 09 8562 0061. Mikäli peruutusta ei ole tehty, tilaus jatkuu kestotilauksena, joka laskutetaan helmikuun 2019 aikana lehden saajalta. Lehden voi tilata oheisella tilauslomakkeella tai soittamalla liiton toimistolle.

Lehden toimitusneuvosto

Huoltoviestin toimitusneuvoston puheenjohtaja on päätoimittaja Jarmo Hietanen. Muut toimitusneuvoston jäsenet ovat: Annikki Pakkanen, Pirjo Koskenrouta, toimitussihteeri Pertti Kokko ja Pirjo Tolvanen, joka toimii myös toimitusneuvoston sihteerinä.

Haluatko kirjoittaa lehteen?

Julkaisemme aktiivisesti lukijoidemme artikkeleita sekä kuvia osana lehteä. Haluaisitko tuottamasi artikkelin tai valokuvan mukaan seuraavaan julkaisuun? Lue tarkemmat toimintaohjeet pdf-ohjeistuksesta.


 

Tilaa Huoltoviesti-lehti oheisen tilauslomakkeen avulla


 

Huoltoviesti-lehden arkisto

1 2