Suurenna tekstikokoa: AAA

Tuetut lomat 2023

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n ja Kaatuneitten Omaisten liiton yhteistyö jatkuu myös vuonna 2023. Tuetut lomat mahdollistavat vertaistuen samassa elämäntilanteessa oleville. Olemme saaneet 2 lomaviikkoa kaatuneitten omaisille ja sotaorvoille. Lomateema on Senioriloma 75 v.+

Tuettua lomaa myönnetään hakijalle taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Lomatukea  myönnetään korkeintaan kahden vuoden välein. Lomat ovat viiden vuorokauden täysihoitolomia, joissa on kohderyhmälle suunniteltu ohjelma. Lomanviettopaikoissa noudatetaan terveysturvallisia käytäntöjä. Loman omavastuuosuus on 25 €/vrk. Lomaan sisältyy täysihoito, majoitus kahden hengen huoneessa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajanohjelma, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö.

 

 

Lomatukihakemuksen täyttäminen

Lomatukihakemus täytetään mielellään Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n verkkosivuilla www.mtlh.fi Voit myös tulostaa hakemuksen ja postittaa sen Maaseudun Terveys ja Lomahuolto ry:lle.

Lataa tulostettava lomatukihakemus (pdf) tästä.

Lähetä lomatukihakemus osoitteella:
Maaseudun Terveys ja Lomahuolto ry
Ruoholahdenkatu 8, 00180 HELSINKI

Lomavaraukset ja muutokset: Kaikki MTLH:n lomiin liittyvät varaukset ja muutokset lomakohteisiin hoitaa MTLH ry. Lisätiedot www.mtlh.fi tai Sirpa Otava, sirpa.otava@mtlh.fi tai p. 040 567 0628.

Lomakohteet ja -viikot:

- Rokua Health & Spa, Rokualla, 5.2.2023-10.2.2023
- Kruunupuisto, Punkaharjulla 5.6.2023-10.6.2023

Lomien hakuaika päättyy 3 kuukautta ennen loman alkamispäivää.


Holiday Club -kylpylälomat -15 %

Lähde Holiday Club -lomalle kylpylään tai vuokraa loma-asunto. Saat seuraavista kohteista 15% alennuksen.

Caribia hotelli ja Villas
Saimaa hotelli, Villas ja loma-asunnot
Tampereen Kylpylä hotelli ja loma-asunnot
Katinkulta hotelli, Villas ja loma-asunnot
Kuusamon Tropiikki hotelli, Villas ja loma-asunnot
Salla hotelli ja loma-asunnot
Saariselkä hotelli ja loma-asunnot

Loma-asuntokohteet: Airisto, Rönnäs, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos sekä Ellivuori

Hotellissa hintaan sisältyy majoitus ja aamiaiset. Loma-asunnoissa ja Villaksissa hintaan sisältyy pyyhkeet, vuodevaatteet ja loppusiivous. Loma-asunnoissa ja Villaksissa minimimajoitus on 2 vrk.

Varauksen voi tehdä verkkosivujen kautta holidayclub.fi tai puhelimitse numerossa 0300 870 900. Muistathan ilmoittaa varauksen yhteydessä koodin KOL15.

Voit tulostaa esitteen tästä.