Suurenna tekstikokoa: AAA

Mennyt hellekesä on meitä joko ilahduttanut tai harmittanut, riippuen siitä, onko helteen ystävä vai enempi sellainen pohjoismaisen kesän suosija. No, nyt ollaan jo syyspäiväntasauksen kohdalla, ihastelemme värikylläistä luontoa ja ihmettelemme ensimmäisiä yöpakkasia.

Viime viikonloppuna kokoonnuimme valtakunnallisille Hengellisille ja Kulttuuripäiville Tampereelle – välivuoden jälkeen. Edellisistä tuntui olevan ikuisuus. Oli helppo aistia odotuksen täyttymys, kun jälleen päästiin tapaamaan ystäviä. ”Korona-tervehdittiin” vielä varmuuden vuoksi. Halattiinkin – kuin varkain – maskit kasvoilla, käsidesi tuoksuen.

Vuosien ajan olen ihastellen kuunnellut sitä taidokkuutta, jolla vain ”meidän väki” laulaa. Tällä kertaa ”yhteislaulanta” kuulosti erityisen hartaalta – aivan sydämenpohjasta tulevalta.
Koska koronanpelko vielä rajoitti tapahtumaan osallistumista, julkaisemme tässä lehdessä kuvien lisäksi juhlapuheen ja saarnan kokonaisuudessaan. Liiton puheenjohtajan tervehdys on puheenjohtajan palstalla.

Ensi syksynä tapaamme Kokkolassa 24.- 25. syyskuuta. Olen jo tilannut ”yläkerrasta” aurinkoisen syysviikonlopun! Laittakaapa ajankohta jo kalentereihin ja yhdistyksesi ensi vuoden toimintasuunnitelmaan.

Koronatilanteen helpottuessa, kesäkaudella on viimein päästy viettämään moneen kertaan siirtyneitä yhdistysten vuosijuhlia ja tehty kesäretkiä. Vuoden viimeisen lehden myötä pääsemme vielä kesäjuhliin ainakin Virroille, Ouluun ja Lahteen.

Sotaorpojen tuki- hankkeen aktiviteetit ovat käynnistyneet kesätauon jälkeen ja uutta on luvassa syksyn kuluessa. Osallistu sinäkin hyvän olon talkoisiin – talkookortin löydät lehdestä. Seuraavassa lehdessä tarkemmin myös hankkeen muita kuulumisia.

Tämän lehden ilmestyessä, vietämme jo marraskuun harmaita päiviä. Siksi pyysin suuresti arvostamaani, psykologi Pirkko Lahtea, kirjoittamaan Terveydeksi-palstalle hyvää mieltä tuottavasta, terveyttä edistävästä aiheesta. Iloisia oivalluksen hetkiä toivotellen,

Pirjo Tolvanen

Huoltoviesti on Kaatuneitten Omaisten Liiton jäsenlehti

Huoltoviesti on Kaatuneitten Omaisten Liiton toimittama ja julkaisema sotaleskien, sotaorpojen ja muiden kaatuneitten omaisten jäsenlehti. Vuonna 2023 lehti ilmestyy viikoilla 11, 25, 45 ja 50. Lehden painos on noin 8 000.

Lehden hinta, tilaaminen ja peruutus

Lehti toimitetaan kaikille jäsenille. Jäsenmaksu vuonna 2023 on 15 euroa, joka sisältää myös lehden. Yhdistykset perivät tämän maksun jäseniltään alkuvuodesta ja tilittävät liittoon. Muille kuin yhdistyksen jäsenille lehden vuosikerta maksaa 25 euroa.

Vuotta 2023 koskevat lehtitilaukset ja peruutukset on tehtävä tammikuun aikana liiton toimistolle puh 050 550 3556. Mikäli peruutusta ei ole tehty, tilaus jatkuu kestotilauksena, joka laskutetaan helmikuun 2023 aikana lehden saajalta. Lehden voi tilata oheisella tilauslomakkeella tai soittamalla liiton toimistolle.

Lehden toimitusneuvosto

Huoltoviestin toimitusneuvoston puheenjohtaja on päätoimittaja Nina Harjulehto. Muut toimitusneuvoston jäsenet ovat: Pirjo Koskenrouta, Mika Kurki, Riitta Uusi-Kokko ja toimitussihteeri Marju Hulttinen.

Lehden taittaja on Markku Laitinen.

Haluatko kirjoittaa lehteen?

Julkaisemme aktiivisesti lukijoidemme artikkeleita sekä kuvia osana lehteä. Haluaisitko tuottamasi artikkelin tai valokuvan mukaan seuraavaan julkaisuun? Ota yhteyttä toimitussihteeriin, marju.hulttinen@kolry.fi

 


 

Tilaa Huoltoviesti-lehti oheisen tilauslomakkeen avulla


     

    Huoltoviesti-lehden arkisto

    1 2 3