Suurenna tekstikokoa: AAA

Huoltoviesti on Kaatuneitten Omaisten Liiton jäsenlehti

Huoltoviesti on Kaatuneitten Omaisten Liiton toimittama ja julkaisema sotaleskien, sotaorpojen ja muiden kaatuneitten omaisten jäsenlehti. Vuonna 2019 lehti ilmestyy viikoilla 12, 25, 44 ja 50. Lehden levikki on n. 10.000.

Lehden hinta, tilaaminen ja peruutus

Liittokokouksen v 2016 päätöksellä lehti toimitetaan kaikille jäsenille. Jäsenmaksu vuonna 2019 on 15 euroa, joka sisältää myös lehden. Yhdistykset perivät tämän maksun jäseniltään alkuvuodesta ja tilittävät liittoon. Muille kuin yhdistyksen jäsenille lehden vuosikerta maksaa 25 euroa.

Vuotta 2019 koskevat lehtitilaukset ja peruutukset on tehtävä tammikuun aikana liiton toimistolle puh 09 8562 0061. Mikäli peruutusta ei ole tehty, tilaus jatkuu kestotilauksena, joka laskutetaan helmikuun 2019 aikana lehden saajalta. Lehden voi tilata oheisella tilauslomakkeella tai soittamalla liiton toimistolle.

Lehden toimitusneuvosto

Huoltoviestin toimitusneuvoston puheenjohtaja on päätoimittaja Jarmo Hietanen. Muut toimitusneuvoston jäsenet ovat: Annikki Pakkanen, Pirjo Koskenrouta, toimitussihteeri Pertti Kokko ja Pirjo Tolvanen, joka toimii myös toimitusneuvoston sihteerinä.

Haluatko kirjoittaa lehteen?

Julkaisemme aktiivisesti lukijoidemme artikkeleita sekä kuvia osana lehteä. Haluaisitko tuottamasi artikkelin tai valokuvan mukaan seuraavaan julkaisuun? Lue tarkemmat toimintaohjeet pdf-ohjeistuksesta.


 

Tilaa Huoltoviesti-lehti oheisen tilauslomakkeen avulla


 

Huoltoviesti-lehden arkisto

1 2